Izolace stříkanou pěnou zajišťuje dlouhodobé úspory energie. Přispívá k pevnosti samotné konstrukce. Stříkaná pěna představuje opravdu trvalé řešení izolace, která se neprohýbá a nedeformuje. Další skutečný dlouhodobý přínos je menší zátěž pro systém vytápění, větrání a klimatizace. Co se týče výkonu, opotřebení a nutné údržby taktéž.

NEPLAŤTE ZBYTEČNĚ ZA IZOLACI, KTERÁ NEFUNGUJE. SPOŘTE DLOUHODOBĚ SE STŘÍKANOU PĚNOVOU IZOLACÍ.

Pokud zvážíme izolaci stříkanou pěnou oproti konkurenčním metodám izolace, jeví se stříkaná pěnová izolace při počáteční specifikaci dražší. Ale uvědomte si, že když v projektu stanovíte izolaci ze stříkané pěny, často už nepotřebujete jiné nákladné opláštění nebo jiné formy parozábrany – izolace ze stříkané pěny tyto parametry v sobě již obsahuje a ušetří vám náklady na tyto položky.

Dále je nutné vzít v úvahu skutečnost, že izolace stříkanou pěnou EXY má neměnné izolační parametry. To znamená, že izolace „nesedá“ a nemění izolační vlastnosti tak jako ostatní izolační materiály. Díky tomu stříkaná pěnová izolace EXY zajišťuje lepší tepelnou bariéru za použití menšího množství izolačního materiálu než jakýkoli jiný dostupný izolační systém. Je běžné, že uváděné úspory z účtů za energie jsou až o 50 % větší v porovnání s jinými izolačními systémy. Pro zákazníky je finančně rozhodující, že toto zateplení domu se obvykle zaplatí za méně než 5 let.

PRO MAJITELE DOMŮ, KTEŘÍ SE DÍVAJÍ DO BUDOUCNA, PŘEDSTAVUJE STŘÍKANÁ PĚNA EXY TU NEJLEPŠÍ HODNOTU

Náklady na energii představují tak obrovskou položku měsíčního rozpočtu. Není žádným překvapením, že energetická účinnost je tím nejdůležitějším faktorem pro ty, kteří zvažují různé možnosti izolace domu. Izolace stříkanou pěnou je zcela jistě izolace budoucnosti, nikdo z nás nechce utrácet zbytečné výdaje za vytápění, klimatizaci, apod. Další výraznou předností stříkané pěnové izolace je eliminace plísní, které prostě nevznikají. Díky pěnové izolaci, která je bez spár, nedochází ke srážení vlhkosti a vzniku plísní. Toto zateplení je navíc paropropustné, obavy ze znehodnocení (prohnívání) krovů jsou bezpředmětné.

POTŘEBUJETE VÍCE INFORMACÍ? NALEZNETE JE V SEKCI “ PROČ ZVOLIT PĚNU? „ nebo na odkazu níže:

https://hs-penovaizolace.cz/strikana-penova-izolace/

MÁME PRO VÁS VÍCE. Jsme HOME STUDIO, jsme z Chrudimi. A můžeme Vám nabídnout daleko více. Naší další specializací jsou podlahy ve Vašem domě. Realizujeme anhydritové podlahy, následně pak nivelační stěrky a pokládky finální krytiny, především pokládky vinylových podlah, ať už v lepené či zámkové formě. Náš showroom o rozloze 500m2 Vás překvapí opravdu širokou nabídkou podlah či vnitřních dveří, vše vyvzorováno pro lepší představu a výběr. Rádi se Vám budeme věnovat 😉

http://hs-anhydrit.cz

http://www.home-studio.cz